Despre noi

Pasiune, profesionalism și pionierat în tehnică dentară

Înființat în 2002, White Works se impune ca un laborator de tehnică dentară dedicat excelenței și inovației. Ne-am angajat să fim partenerul de încredere al profesioniștilor din domeniu, orientându-ne constant către performanță, calitate și rezultate durabile, având ca scop final binele pacientului. The Bright Fit’, ne-am propus să integrăm standardele industriei pe piața regională.

Vectorul White Works este tehnicianul Nicolae Gherman, un expert pasionat și devotat, ale cărui talent și devotament au transformat laboratorul într-un brand de referință în tehnica dentară din România. Este un pionier în estetică dentară și implantologie, contribuind semnificativ la evoluția acestor industrii în Iași.

Laboratorul nostru nu este doar un spațiu de lucru, ci o adevărată școală informală. Cu Nicolae Gherman în rol de mentor, am devenit o sursă de inspirație și formare pentru mulți tehnicieni dentari, unii dintre aceștia ajungând să-și conducă propriile afaceri de succes în domeniu. Aici, învățăm împreună, excelăm împreună și contribuim la evoluția continuă a tehnicii dentare.

Valori

Profesionalism

Ne dedicăm complet lucrărilor complexe, demonstrând un nivel înalt de profesionalism în fiecare etapă a colaborării. Eficiența timpilor de lucru și rezultatele remarcabile sunt expresia angajamentului nostru pentru excelență în tehnica dentară.

Calitate

Constanta calitate a serviciilor și rezistența în timp a lucrărilor dentare sunt elemente definitorii ale muncii noastre. Fiecare reabilitare este realizată cu atenție la detalii, reflectând standardele noastre ridicate și satisfacția pacienților.

Inovație

Suntem o echipă deschisă la inovație și progres în domeniul tehnicii dentare. Integrăm tehnologii avansate pentru a asigura cele mai bune rezultate, adaptându-ne în permanență la schimbările din industrie.

Colaborare

Construim parteneriate solide, bazate pe încredere și comunicare transparentă. Lucrăm strâns cu medicii stomatologi pentru a oferi servicii personalizate, plasând satisfacția pacienților în prim-planul a tot ceea ce facem.

Filosofia noastră

Tehnică și artă

Încă de la începutul nostru pe piață, ne-am adresat unui public, care recunoaște importanța serviciilor și produselor de tehnică dentară de cea mai înaltă calitate. Dorim ca pacienții să înțeleagă că o lucrare protetică este o structură nouă introdusă în corp și necesită atenție sporită și supraveghere medicală de-a lungul timpului. Din acest motiv, filosofia noastră de muncă se axează pe un principiu strict, dar simplu: funcționalitatea este prioritară, iar estetica se conturează natural, ca rezultat al unei munci meticuloase în care detaliile sunt importante.

Prin urmare, lucrăm la nivel nanometric, investind timp în fiecare măsurătoare pentru a ne asigura că niciun aspect nu este neglijat. Relația cu pacienții noștri este importantă în egală măsură, de aceea îi așteptăm să ne treacă pragul ori de câte ori necesită soluții personalizate, aliniate cu diagnosticul stabilit de medicul stomatolog. Începând cu anul 2018, funcționăm în propriul sediu White Works, amplasat într-o zonă centrală a orașului, ușor accesibilă tuturor.

Partenerii noștri

echipa

Întâlnește echipa White Works

Vezi ce spun clienții despre calitatea serviciilor noastre